Αντιφασιστική συγκέντρωση-παρουσία στο ακροατήριο της δίκης της Χρυσής Αυγής, Παρασκευή 15 Ιούλη, 8.30πμ , Εφετείο Αθήνας, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως

KEERFA-Diki-XA-Summer-2016-posterΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Αντιφασιστική συγκέντρωση-παρουσία στο ακροατήριο της δίκης της Χρυσής Αυγής, Παρασκευή 15 Ιούλη, 8.30πμ , Εφετείο Αθήνας, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως
Συνεχίστηκε σήμερα η εξέταση του μάρτυρα Η.Κοντονικόλα από την πολιτική αγωγή και τους συνηγόρους υπεράσπισης από την οποία προκύπτει η οργανωμένη δράση του τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.
Mε τα πανό τους στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα βρέθηκαν αγωνιστές και αγωνίστριες της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος , του Αντιφασιστικού Συντονισμού στο Μαρούσι -Βόρεια, της δημοτικής κίνησης Εκτός τειχών Μαρουσίου και της ΚΕΕΡΦΑ σήμερα στο Εφετείο Αθηνών όπου διεξάγεται η δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Μια μεγάλη αντιπροσωπεία πλαισίωσε την Μάγδα Φύσσα μέσα στην αίθουσα του Εφετείου.
Ο Σύλλογος Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντίστασης 1967-1974 θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου στο ακροατήριο της δίκης της Χρυσής Αυγής επιλέγοντας έτσι να στείλει μήνυμα κατά του φασισμού στην επέτειο του πραξικοπήματος στην Κύπρο από την χούντα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s