Χαιρετίζουμε τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών που γύρισε την πλάτη στους χρυσαυγίτες και τον εκπαιδευτή του δολοφόνου Ρουπακιά Αντιφασιστική συγκέντρωση, Παρασκευή 8 Ιούλη, 8.30πμ, Εφετείο Αθηνών, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως

roupakias tsakanikas 2ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Χαιρετίζουμε τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών που γύρισε την πλάτη στους χρυσαυγίτες και  τον εκπαιδευτή του δολοφόνου Ρουπακιά

Αντιφασιστική συγκέντρωση, Παρασκευή 8 Ιούλη, 8.30πμ, Εφετείο Αθηνών, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως

Χαιρετίζουμε την απόφαση του δασκάλου πολεμικών τεχνών Ηλία Λάμπρου να αποσύρει την εκπαιδευόμενη αθλήτρια του από αγώνες όπου συμμετείχε ο υπόδικος νεοναζί της Χρυσής Αυγής Τσακανίκας.

Ο Η.Λάμπρου αποχώρησε όταν αντίκρισε  τον Λαγό και τον Κασιδιάρη στο χώρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο «αθλητής» Τσακανίκας τον οποίον πηγε να θαυμάσει η ναζιστική συμμορία,  είναι ο εκπαιδευτής του Ρουπακιά , του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

Η δήλωση του Η.Λάμπρου υποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο χρειάζονται να αντιμετωπίζονται οι νεοναζί οργανωτές των ταγμάτων εφόδου που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, επιτέθηκαν στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και τους Αιγύπτιους αλιεργάτες: «…επειδή οι σχολές και τα γυμναστήριά μας δε χωρούν τους

φασίστες και τους ναζί, δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνουμε στον ίδιο χώρο με αυτούς, νομιμοποιώντας την παρουσία τους σε δημόσιους χώρους. Δεν έχω τη λογική του no politica στον αθλητισμό, πολύ περισσότερο όταν αφορά μισάνθρωπους νοσταλγούς του Χίτλερ, των κρεματορίων, των στρατοπέδων συγκέντρωσης.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος για χάρη ενός περιέργως εννοούμενου επαγγελματισμού, να συμμετέχουμε σε οτιδήποτε αντίστοιχο. Θέλουμε έναν κόσμο που να χωράει πολλούς κόσμους και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για αυτό…
Ειλικρινά είμαι περήφανος για τους μαθητές/αθλητές μου και μακάρι να είναι και αυτοί περήφανοι για τις επιλογές μας και τη στάση ζωής μας…»

Η νομιμοποίηση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής με τον μανδύα του αθλητισμού οποιονδήποτε άλλον δεν πρέπει να περάσει πουθενά. Χρειάζεται να απομονωθούν παντού. Είναι ώρα να προχωρήσει η δίκη και να πάνε για πάντα στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Βρισκόμαστε στην φάση όπου η δίκη της Χρυσής Αυγής μεταφέρθηκε στο Εφετείο Αθηνών. Οι  νεοναζί κάνουν εμφανίσεις στο χώρο της δίκης με τις πλάτες της Αστυνομίας επιχειρώντας να ματαιώσουν την διεξαγωγή της δίκης στο Εφετείο και να μεταφερθεί ξανά στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Παρασκευή 8 Ιούλη 8.30 πμ στη δίκη στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s