ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΕΝΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 27/6/2016

pir4ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΕΝΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 27/6/2016

Συνεχίζεται στις 27/6/2016 στο Εφετείο των Αθηνών η δίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής.
Η συνέχιση και η ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας αλλά και η καταδίκη της δολοφονικής νεοναζιστικής συμμορίας αποτελεί καθολικό αίτημα του εργατικού και λαϊκού κινήματος έτσι ώστε και δικαστικά να υποστούν τις συνέπειες της εγκληματικής δράσης τους.
Ταυτόχρονα το εργατικό κίνημα δίνει καθημερινά μάχη να απομονωθεί στα συνδικάτα, στους χώρους δουλειάς, στις λαϊκές συνοικίες και γειτονιές, ιδεολογικά και πολιτικά η Χρυσή Αυγή.
Οι πρόσφατοι αγώνες και κινητοποιήσεις ενάντια στον ρατσισμό, την ξενοφοβία από το αντιφασιστικό και εργατικό κίνημα και η μεγάλη απήχησή τους στον λαό δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει όλο το λαϊκό και μαζικό κίνημα ώστε να τσακισθεί κάθε απόπειρα και προσπάθεια των νεοφασιστών να σηκώσουν κεφάλι και να αποκτήσουν λαϊκά και κοινωνικά ερείσματα.
Κάθε αδράνεια και ανοχή στην ξενοφοβία των νεοφασιστών συνιστά ενθάρρυνση της ρατσιστικής πολιτικής τους.
Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ απευθύνει πλατύ κάλεσμα σε όλα τα εργατικά συνδικάτα, σε όλες τις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές συλλογικότητες να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση στις 27/6/2016 και ώρα 8.30 π.μ έξω από το Εφετείο της Αθήνας στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Λουκάρεως.

Το Δ.Σ της ΠΕΝΕΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s