Πρόσκληση σε ανοιχτή σύσκεψη για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες στο Δήμο της Αθήνας, Σάββατο, 16 Απρίλη, 7μμ, στον ΟΝΑ Κυψέλης (Καλογερά 18)

keerfa kypseliΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Πρόσκληση σε ανοιχτή σύσκεψη για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες στο Δήμο της Αθήνας

Σας καλούμε στην ανοιχτή σύσκεψη της ΚΕΕΡΦΑ με συνδικάτα, φορείς και συλλογικότητες, το Σάββατο, 16 Απρίλη, 7μμ, στον ΟΝΑ Κυψέλης (Καλογερά 18)
για να συζητήσουμε το προσφυγικό, με δεδομένο ότι ο Καμίνης, υλοποιώντας τη ρατσιστική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, αποκλείει τους πρόσφυγες από την πόλη (αστικό ιστό).
Συγκεκριμένα, συζητάμε για τις πρωτοβουλίες στις οποίες χρειάζεται να προχωρήσουμε ώστε να ανοίξουν αξιοπρεπείς χώροι φιλοξενίας για τους πρόσφυγες, να τους παρέχεται υγειονομική περίθαλψη στα νοσοκομεία και να ενταχθούν τα παιδιά τους στα δημόσια σχολεία.
Η πόλη της Αθήνας διαθέτει κλειστά ξενοδοχεία, ανακαινισμένα με σκανδαλώδεις τρόπους στην περίοδο της Ολυμπιάδας. Νοσοκομεία όπως το Γενικό Πατησίων και η Πολυκλινική έχουν κλείσει. Το Γηροκομείο Αθηνών έχει οκτώ κλειστά κτίρια και ένα μαγειρείο σύγχρονο που δεν λειτούργησε ποτέ.
Όλοι εμείς που παλεύουμε ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις απελάσεις διεκδικούμε Άσυλο και στέγη για όλους.
Στις γειτονιές της Αθήνας έχουμε δώσει μάχες ενάντια στα ρατσιστικά πογκρόμ της Χρυσής Αυγής και δεν ανεχόμαστε την επανεμφάνιση των ταγμάτων εφόδου, όπως έγινε στο Πειραιά σε συνεργασία με την Αστυνομία, των ίδιων ταγμάτων που είναι υπόδικα για τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s